امضای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و پژوهشی بین‌المللی بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه وست کانادا

به منظور ترویج و توسعه کیفی همکاری‌های آموزشی و پژوهشی بین‌المللی تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه علم و فرهنگ (وابسته به جهاددانشگاهی) و دانشگاه وست کانادا منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ تبادل اعضای هیات علمی و دانشجویان، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، همکاری پژوهشی و تبادل تجربیات علمی از مفاد اصلی این تفاهم‌نامه است.

بر اساس اعلام کالج بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ در راستای تحقق اهداف این تفاهم نامه برنامه اجرایی ارائه واحدهای درسی آرتیکولیشن (واحدهای درس مشترک بین دو دانشگاه) در رشته های مختلف در تمامی مقاطع -که از اعتبار بین المللی بالایی برخوردار است- به زودی عملیاتی می‌گردد.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌گردد.