امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاهای آشنا و میوند افغانستان

به منظور توسعه روابط علمی و همکاری‌های آموزشی تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاهای آشنا و میوند افغانستان منعقد شد.

به گزارش دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ؛ این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد شبکه همکاری آموزشی؛ تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال استادان، محققان و  دانشجویان در زمینه علم و فناوری به امضای طرفین رسید.

تبادل استادان و دانشجویان، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت،برگزاری گردهمایی‌ها، همایش‌ها و هم‌اندیشی‌های علمی بین‌المللی مشترک، ایجاد زمینه‌های فرصت مطالعاتی، پروژه‌های تحقیقاتی و مبادله علمی از دیگر اهداف مهم این تفاهم نامه است.

این تفاهم‌نامه به امضای  دکتر مهدی باصولی -سرپرست دانشگاه علم وفرهنگ- و دکتر حبیب‌الله حسینی- معاون و نماینده دانشگاه‌ آشنا- رسید.