مهلت ارسال مقاله به نهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، نظر به درخواست های متعدد نویسندگان و پژوهشگران ، مهلت ارسال مقاله به نهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی تا ۴ فروردین ۱۴۰۲ تمدید شد.

نویسندگان می توانند از طریق منوی ارسال، مقالات خود را طبق قالب کنفرانس تنظیم کرده و سپس در سامانه ارسال کنند.

لازم به ذکر است ، کنفرانس وب پژوهی دو زبانه است و در هر دو زبان فارسی و انگلیسی مقاله می پذیرد. کلیه مقالات انگلیسی پذیرفته شده و مانند سال های قبل جهت نمایه سازی، به پایگاه IEEE Xplore ارسال و کلیه مقالات فارسی در پایگاه های ISC و SID نمایه می شوند.

گفتنی است، نهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی 13 و 14 اردیبهشت ماه 1402 توسط دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وبگاه کنفرانس: iranwebconf.ir