نخستین جشنواره «جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران»

نخستین جشنواره «جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران» به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود

به گزارش کالج بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از خبرگزاری مهر، صادق دردایی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره «جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران» در این دانشگاه، گفت: این جشنواره همزمان با میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج) روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند با حضور جمعی از وزرا و مقامات کشوری، سفیران کشورها، روسای دانشگاه‌ها، مدیران امور بین‌المللی دانشگاه‌ها و مدیران موسسات جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

دبیر «جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران»، افزود: نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران از سری برنامه‌های سازمان امور دانشجویان کشور برای گفتمان‌سازی و اصلاح مشکلات سیاستگذاری در جذب دانشجویان بین‌المللی است و طبق تفاهم‌نامه‌ای که بین روسای دانشگاه تربیت‌مدرس و سازمان امور دانشجویان به امضا رسید، دبیرخانه اجرایی آن در دانشگاه تربیت‌مدرس مستقر شده است.

وی همچنین تصریح کرد: این جشنواره شامل بخش‌های نمایشگاهی و کارگاهی است و در این جشنواره ضمن آسیب‌شناسی مشکلات دانشجویان بین‌المللی در ایران از برترین دانشگاه‌ها و کنشگران کشور که بهترین خدمات را به دانشجویان بین‌المللی ارائه داده‌اند، با اهدای لوح و جوایز نقدی قدردانی خواهد شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی اجتماعی دانشگاه ادامه داد: دبیرخانه جشنواره فیلم «سرو» نیز از سوی دانشگاه تربیت‌مدرس با محوریت و موضوع تجربه دانشجویان بین‌المللی از تحصیل در ایران با همکاری سازمان امور دانشجویان به زودی کار خود را آغاز خواهد کرد.

گفتنی است، شعار اولین دوره جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی در ایران «ایران؛ سرای دانش‌اندوزان»، اعلام شده است.