امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و شرکت بین المللی مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ)

به منظور همکاری‌ در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت بین‌الملل تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و  شرکت بین المللی مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ) منعقد شد.

به گزارش دفتر همکاری‌های بین‌الملل؛ همکاری و مشارکت در فعالیت­‌های فرهنگی و هنری، جذب دانشجویان بین‌المللی، خدمات آموزشی و فرهنگی در عرصه‌­های مختلف و سطوح ملی و بین‌المللی و برگزاری کارگاه‌­های آموزشی، همایش­‌ها و سمینارها و جشنواره‌­های داخلی و خارجی و تعاملات و مشارکت­‌های مختلف علمی و مهارتی از دیگر مفاد مهم این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه به امضای دکتر علی سعداله- سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و مدیرکل دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ- و حسین نورالدین حاج حسینی- مدیرعامل شرکت بین المللی مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ)- رسید.