فراخوان ثبت نام در کانون «فرهنگی هنری ملل دانشگاه علم و فرهنگ»

ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه علم و فرهنگ

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم بین الملل دانشگاه علم و فرهنگ می‌رساند؛ نظر به تشکیل «کانون فرهنگی هنری ملل» با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، علاقه‌مندان به همکاری در این کانون فرصت دارند تا آخر وقت اداری روز شنبه 25 آذرماه 1402 فرم الکترونیک درخواست عضویت در کانون را تکمیل نمایند.

لازم به ذکر است کانون‌های فرهنگی - هنری با هدف زمینه‌سازی رشد خلاقیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، ارتقای سطح همکاری جمعی و تعمیق فرهنگ مشارکت در زمینه‌های متنوع فعالیت می‌کنند و هر دانشجوی دانشگاه می‌تواند برحسبِ علاقه‌مندی در این کانون‌ها عضو شود و فعالیت کند. در حال حاضر نزدیک به بیست کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه با موضوعات متنوع فعالیت می‌کنند.

همچنین دانشجویان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پیام رسان ایتا و یا تلگرام شماره 09307777860  و یا داخلی 601 (آقای نوفرستی) سوالات خود را مطرح نمایند.

برای عضویت در کانون فرهنگی هنری ملل فرم الکترونیکی زیر را تا تاریخ 25 آذر ماه تکمیل نمایید

فرم علاقه‌یابی علمی، فرهنگی و هنری اعضای کانون فرهنگی – هنری ملل (usc.ac.ir)