اطلاعیه بسیار مهم در خصوص آخرین مهلت تکمیل مدارک تحصیلی دانشجویان بین الملل در تمامی مقاطع و رشته‌ها  بهمن 1402

قابل توجه دانشجویان بین‌الملل، به اطلاع می‌رساند دانشجویانی که تاکنون موفق به تحویل اصل مدارک تحصیلی مقطع قبلی خود نشده‌اند، تا پیش از شروع انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی سال 1403-1402 (23 بهمن ماه 1402) مهلت دارند، مدارک لازم را به اداره پذیرش و نظام وظیفه مستقر در پیشخوان آموزش (جناب آقای رنجبر) تحویل نمایند.

مدارک مقطع کارشناسی:

• اصل مدرک دیپلم (Diploma Certificate)
  • اصل ریز نمرات دبیرستان

مدارک مقطع کارشناسی ارشد:

• اصل دانشنامه مقطع لیسانس  (BA and BS Certificate)
  • اصل ریزنمرات (BA and BS Transcript)

مدارک مقطع دکتری:

• اصل مدرک دیپلم /شهادتنامه (Diploma Certificate)
  • اصل ریز نمرات دبیرستان (High school Transcript)
  • اصل دانشنامه مقطع کارشناسی (Certificate BA and BS)
  • اصل ریزنمرات مقطع کارشناسی (BA and BS Transcript)
  • اصل دانشنامه مقطع کارشناسی ارشد  (MA and MSc Certificate)
  • اصل ریزنمرات مقطع کارشناسی ارشد  (MA and MSc Transcript)

نکات مهم:

دانشجویانی که مدرک دوره قبلی خود را از ایران دریافت کرده‌اند موظفند با مطالعه دستورالعمل نحوه درخواست تاییدیه تحصیلی در تمام مقاطع در اثر وقت نسبت به دریافت تاییدیه خود اقدام نمایند.

در صورتی که اصل مدرک تحصیلی به زبانی غیر از فارسی باشد، باید مدرک با ترجمه رسمی فارسی به دانشگاه ارائه گردد.

مدرک دیپلم صادره از کشور افغانستان باید مهر تایید وزارت معارف، وزارت امور خارجه افغانستان و یکی از نمایندگی‌های رسمی سفارت جمهوری اسلامی در افغانستان را دارا باشد.

مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز باید مهر دانشگاه مبدا، مهر وزارت خارجه کشور متبوع دانشجوی خارجی و همچنین مهر نمایندگی‌های رسمی سفارت جمهوری اسلامی را داشته باشد.

بدیهی است دانشجویانی که در مهلت مذکور موفق به ارائه اصل مدرک خود نشوند از ثبت نام در نیمسال دوم تحصیلی 1402-1403 محروم خواهند شد.