سه شنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲: همایش برای نجات زاگرس برگزار می شود

همایش برای نجات زاگرس؛ فرصتی برای احیاء جنگل‌های زاگرس به همت شرکت ایده‌پردازان نواندیش فردا (برند Dpaper)، با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی سه شنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، یک‌سوم مساحت جنگل‌های زاگرس به دلایل گوناگون طبیعی و دخالت‌های انسانی از بین رفته است. همایش برای نجات زاگرس فرصتی است برای طرح یک راهکار عملیاتی، ویژه جنگل‌های زاگرس و در راستای حفظ و نگهداری و احیاء جنگل‌های سوخته و جوان‌سازی جنگل‌های کهنسال که این راهکار از طریق کاشت هزاران نهال بلوط آغاز می‌شود و با رعایت اصول درخت‌داری ادامه می‌یابد.

در این همایش دکتر محمد درویش – کنشگر و فعال محیط زیست، بهزاد استقامت – متخصص مارکتینگ و فروش، ادوین قاسمی – مدرس نرم‌افزارهای طراحی گرافیک و علی شیردستیان -طراح گرافیک و منتور – سخنرانی خواهند کرد. همچنین در این همایش فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در دو حوزه‌ گرافیک و مارکتینگ نیز فراهم شده است.
 علاقه‌مندان به دو حوزه گرافیک و مارکتینگ در سرتاسر کشور صرف‌نظر از اینکه در چه رشته دانشگاهی تحصیل کرده‌اند، می‌توانند با بهره‌مندی از فرصت یادگیری کاملاً عملیاتی در حوزه‌های گرافیک و مارکتینگ که از طریق برند جدید Dpaper در اختیارشان قرار داده می‌شود، در حین کسب مهارت، درگیر پروژه‌های واقعی طراحی و تولید کاتالوگ‌ها و بروشورهای هوشمند دیجیتال پلتفرم جدید Dpaper شوند و درآمد کسب کنند.

پس از همایش، کارگاه آموزشی‌ها و دوره‌های آموزش کاملاً عملی مهارت گرافیک و مارکتینگ با تمرکز بر طراحی و پرزنت کاتالوگ هوشمند دیجیتال برای تمامی کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک برگزار می شود تا دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه علم و فرهنگ و همچنین سایر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از امکان کسب مهارت و درآمد هم‌زمان روی پروژه‌های واقعی برخوردار شوند.

در این همایش همچنین از سامانه‌ای رونمایی خواهد شد که در قالب آن سازمان‌ها و شرکت‌ها خواهند توانست بدون استفاده از چاپ و کاغذ، کاتالوگ هوشمند و دیجیتال مورد نیاز کسب‌وکار خود را تهیه و عرضه کنند و همزمان با این کار، یک نهال بلوط را به نام خود در خاک زاگرس بکارند و شناسنامه‌ اختصاصی آن را در یک صفحه از کاتالوگ هوشمند دیجیتال بلوط دالاهو قرار دهند.

علاقه‌مندان به این شرکت در این همایش، برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند به سایت www.dpaper.co  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۱۴۱۰ تماس بگیرند.